Hírek

Nagy készülődés és várakozás előzte meg a kerületi fidelidas az év utolsó előtti napjára tervezett, közösségépítő napját. A bőséges, nagy sikerű évzáró vacsora után, mely a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési kabinet közreműködésével került megrendezésre, még egy programmal készültek a szervezők a kerületi csoport tagjai számára.

            

Szilvesztert megelőző napon Budapest legnagyobb Lézerharc arénában volt lehetősége a csapatnak próbára tennie stratégiai, ügyességi, taktikai képességeit.  A fidelitas belső pályázati rendszerének köszönhetően megvalósult több órás alkalom, egy rendkívül jó hangulatú csapatépítő eseménynek bizonyult.

             

Ezt követően pedig lehetőség nyílt egy speciális úgynevezett lézerforce Labirintus kipróbálására, ahol ügyességi feladatokkal kellett az 5 fős csapatoknak megküzdeniük és egymást segítve, összedolgozva kellett megtalálni a kiutat a Labirintusból. Amíg az egyes csapatok a labirintusban keresték a megoldást a feladványokra, a többiek a monitoron keresztül figyelték, hogy haladnak társaik az útvesztőben.
 

            

A csapatépítő nap végül jó hangulatú beszélgetésekkel és közös koccintással zárult.